• 06-51368123

Over Mij.

Ik ben Stef van Mulders Fotografie.

Mijn naam is Stef Mulders.

Ik maak al ruim 8 jaar foto`s voor mijzelf en voor andere opdrachtgevers.
Mijn 1e foto`s heb ik gemaakt van de hoeden van mijn vrouw die zij sinds 2013 maakt.
Onder begeleiding van enkele (semi-) professionals kreeg ik al gauw betere foto`s.
Maar ik was nog niet tevreden en besloot in 2017 een basisopleiding te volgen aan de Fotovakschool (toen nog in Boxtel). Er ging een wereld voor mij open. Na de basisopleiding ben ik in sept 2018 begonnen aan de vakopleiding bij de Fotovakschool in Boxtel (tegenwoordig in Eindhoven). Naast fotografie werk ik fulltime als buschauffeur bij Arriva en heb ik samen met mijn vrouw een hoedenwinkel in Heusden.
Op dit moment maak ik productfoto's voor de winkel van mijn vrouw en voor andere ondernemers. De foto's vindt u op de pagina Product- en sfeerfotografie. Ook een leuke portret- of familiefoto behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een feestje, dan maak ik er graag een reportage van. Ook voor mijn werkgever Arriva heb ik foto`s gemaakt tijdens een open dag, maar ook foto`s die gebruikt zijn op hun OV-website en als wanddecoratie in het kantoorgebouw. Naast fotografie kan ik met de gemaakte foto`s ook een kleine website of klein drukwerk verzorgen.
Voor grotere opdrachten schakel ik mensen in die daar eveneens goed in zijn en waar ik mee samenwerk. 

Bent u geinteresseerd geraakt? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Mocht u mij niet direct te spreken krijgen, spreek mijn voicemail in en ik bel altijd terug!!

Studio SNAP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit.

Our Team

Meet our professional photographers

Mike Azevado
Mike AzevadoSenior Photographer
Hasbe Hzevado
Hasbe HzevadoSenior Photographer
Jone Azevado
Jone AzevadoSenior Photographer